Slinc voedingsprogramma

Fase 1: Afslanken

Je volgt een uitgewerkt voedingsprogramma en vult je maaltijden aan met plantaardige voedingssupplementen tot je het gewenste gewicht behaalt.

Fase 2: Stabiliseren
In fase 2 begeleidt Slinc. je om op gewicht te blijven. We bepalen wat je mag eten, welke regels je kan aanhouden om je gewicht stabiel te houden en we bouwen de voedingssupplementen af.

Fase 3: Balans
Op het moment dat je lichaam in balans is, zorgt het Slinc. voedingsprogramma voor een mentaliteitsverandering. Die nieuwe denkwijze zorgt ervoor dat je het nieuwe gewicht kan behouden en plezier vindt in een nieuw en gezond eetpatroon.

Producten

Tijdens Fase 1 en 2 vullen we je maaltijden aan met plantaardige voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit. De eerste is een concentraat aminozuren die ervoor zorgen dat je vet verliest in plaats van spiermassa. Daardoor vermijden we het jojo-effect. De Slinc. Fit bevat alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt.

Alle supplementen zijn op plantaardige basis en kan je daarom zolang gebruiken als je wil. Ze vermijden het jojo-effect en zorgen ervoor jouw gezondheid voorop staat tijdens het diëten.