Slinc. voedingsprogramma

Werkwijze

Je hebt gekozen voor het voedingsprogramma Slinc. als afslankmethode. Tijdens een eerste consult bespraken we je voedingsgewoonten en je doelstellingen.
Aan de hand van de Inbodymeting hebben we bepaald hoe je gewicht is samengesteld.

Yes, je kan nu met volle moed van start gaan.

Het Slinc. voedingsprogramma is een laagcalorisch dieet  met een aanvulling van voedingssupplementen. Ook beweging en intensieve persoonlijke begeleiding maken deel uit van het programma. Gezonde en gevarieerde voeding  in zes eetmomenten per dag, aangevuld met supplementen zodat je alle nodige stoffen binnenkrijgt.

Maar Slinc. is meer dan dat. Bovenal is het A way of life, een totale aanpak van lichaam en geest.
Slinc. helpt je niet alleen in je strijd tegen overgewicht, het maakt je ook bewust van een gezonde levensstijl en begeleidt je om die stijl de jouwe te maken.

Het programma verloopt in fases:

Fase 1: Afslanken

Je volgt een uitgewerkt voedingsprogramma en vult je maaltijden aan met plantaardige voedingssupplementen tot je het gewenste gewicht behaalt.
Tijdens deze fase neem je de supplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit.

De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren, dat zijn de bouwstenen van eiwitten. Deze zorgen ervoor dat je vet verliest en geen spiermassa.
Met de Slinc. Fit  supplementen krijg je alle nodige vitaminen en mineralen binnen.

Fase 2: Stabiliseren
In fase 2 begeleidt Slinc. je om op gewicht te blijven. We bepalen wat je mag eten, welke regels je kan aanhouden om je gewicht stabiel te houden.

Ook in deze fase neem je de Slinc. Shaper en Slinc. Fit, ze worden langzaamaan afgebouwd.

Fase 3: Balans
Op het moment dat je lichaam in balans is, zorgt het Slinc. voedingsprogramma voor een mentaliteitsverandering, een shift in hoe je denkt over gezondheid en gezonde voeding.  Die nieuwe denkwijze zorgt ervoor dat je het nieuwe gewicht kan behouden en plezier vindt in een nieuw en gezond eetpatroon.

Tijdens fase 3 geeft het supplement Slinc. Balance je ondersteuning met essentiële antioxidanten en mineralen om goed op je gewicht te kunnen blijven.

Producten

Alle supplementen zijn op plantaardige basis en kan je daarom zolang gebruiken als je wil. Ze vermijden het jojo-effect en zorgen ervoor jouw gezondheid voorop staat tijdens het diëten.