Beweging en Figuurcorrectie

Private fitnessstudio

Als je aan je gezondheid en conditie wil werken, wil je dat in een ontspannende en aangename omgeving doen zonder het gevoel te hebben dat je bekeken wordt. Daarom heb ik naast mijn praktijk een gezellige fitnessstudio met airco ingericht waar iedereen welkom is, of je nu een dieet volgt of niet.

Hoe werkt het?

Met een maandabonnement kan je zo vaak komen als je wil. Bij je eerste bezoek zet ik je op weg met enkele haalbare en effectieve oefeningen voor jou, zodat je nadien zonder begeleiding aan het werk kan.

Je kan tijdens de openingsuren gewoon binnenlopen of je kan gebruik maken van het afsprakenboek.
Elk toestel in de fitnessstudio heeft z’n eigen afsprakenboek. Telkens als je komt, kan je in het gewenste boek je afspraak voor de volgende keer noteren. Dan heb je voor dat toestel voorrang op wie lukraak naar de studio komt.

Er is drinkwater voorzien en douchemogelijkheid. Breng wel zelf je sporthanddoekje, zeep en badhanddoek mee.

Welke toestellen vind je in de fitnessruimte?

  • 2 cardiotoestellen: een loopband en een crosstrainer
  • een trilplaat – de Dream Healther – jouw partner voor figuurcorrectie
  • al deze toestellen kan je combineren met de Better Belly warmtegordel, voor een gerichte aanpak van het vet ter hoogte van de buik

Prijs maandabonnement: 25 € per maand

Openingsuren sportstudio

Van maandag tot en met donderdag open van 9u tot 16u30.
Op vrijdag open van 9u tot 12 u.

Dream Healther

De Dream Healther is een professioneel apparaat om lichaamsvet te verminderen en spieren te verstevigen met een minimum aan inspanning. Je krijgt het rendement van een full body workout in 30 minuten.

Better Belly

Better Belly is een ergonomische gordel die infrarood dieptewarmte gebruikt om de zone rond het middel heel gericht aan te pakken. je concentreert je op zone waar je het moeilijkst gewicht verliest.

Cardiotoestellen

De schokdempende loopband houdt rekening met uw persoonlijke profiel en biedt verschillende workoutmogelijkheden. Met de crosstrainer werk je zowel aan spieropbouw en -versteviging als aan je conditie, zonder dat je het risico loopt op blessures.